Saturday, November 3, 2012

SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER

Salam

Petang ini aku nak sertai SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER
Klik saja pada banner di bawah sekiranya ingin join sekali. Mudah saja untuk join.


Jom join segmen ini. Tarikh tutupnya pada 9 november 2012 tepat jam 11.00 malam.
Jangan lepaskan peluang.

22 comments :

AyuInsYiraH said...

tq ye sudi join segmen ayu...hehehee

Zaharah Jamilah said...

singgah sini dr segmen yg sme
dh follow

jmput singgah blog sy
http://pinkdiary91.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat box pakjoe tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

F@R@H_F@R!!eN said...

saya join segment jugak... jalan2 kat sini ;-)


http://roda-
rondakehidupan.blogspot.com/

Nur Amiera said...

bw dari segmen yg sama :)

http://www.cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

LADY EMMA said...

done. tq singgah blog sya.. :) dr sagmen yg sma jua.. :)

Zatil Hulwani said...

kak bunga singgah sini...done follow..^_^

MAZLIZA ABD RAZAK said...

salam...
tq singgah blog akak (",)

sukagelak said...

Merayau kat sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

sukagelak said...

Merayau kat sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

aneem said...

http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

aneem said...

sy follow awk balik..hehhe

http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

Asmar Arafad said...

slm kenal, done follow here back

Dunia Wilma said...

Selamat berkenalan...
Kunjungan balas dari Wilma...
Datang dari segmen yang sama...

http://duniawilma.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger/

mawar berduri said...

dari segmen yang sama..saya dah follow awk..sudi follow saya semula yea..

teratai said...

TQ singgah blog, follow
sini juga

cikmisi leen said...

datang jalan2 dari segmen yang sama ~ balas kunjungan ..tengs visit mine taw =)

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramainya suka joint GA.

Jemput semua joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.

:: nosa ason :: said...

balas kunjungan n follow...

:: nosa ason :: said...

balas kunjungan n follow...

:: nosa ason :: said...

membalas kunjungan n follow..

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/senarai-nama-rakan-blogger-ayuinsyirah.html