Monday, November 5, 2012

Segmen Follower bawah 400


Hai, sempatkah lagi join segmen ini. Harap masih belum terlambat lagi. Hari dah tarikh tamat segmen ini. Jam     
11.59 Jom join segmen ni sebelum terlambat. Nak join tekan saja dekat banner di atas ye

22 comments :

Nur farahiza said...

datang folow singgah dari segmen yg sama :D

Nur farahiza said...

selamat bersegmen

Ieyra Ghani said...

yay! dapat follow ~ tengs to followers widget . why ? baca sini --> http://supershineestarss501.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

followback tau :D

Fendy said...

tq join segmen fendy...

Dunia Wilma said...

Selamat bersegmen :-)

Jue Jaynee said...

da follback dear..thanks

D i n said...

hehe datang follow dari segmen yg sama :)

http://dingraphic.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html?showComment=1352134935596#c2408734166480928140

Zee Suhaini said...

siggah balas dari segmen yang sama...

NoEn said...

dr segmen sama...done follow u
http://wanznoen.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

alia syuhada said...

Done :)

munirah :) said...

tahniah direview :)
singgah dari segmen sama . saya follow sini ! :D follow back ?

http://be-readers.blogspot.com/2012/11/blog-post.html?showComment=1352167283300#c738919861435376432

miz ruha said...

datang dari blog review fendy..
moga2 follower makin bertambah.. ^_^
happy blogging...

Cik Nas :) said...

cantik blog :) balas kunjungan anda..

Ieyra Ghani said...

tahniah belog anda direview oleh fendy penganjur segmen tu :D

Nur Amalina Maisarah said...

done follow back from segmen yg same ^^ http://maerahim.blogspot.com

Nadiah_Rahman said...

hye , nad singgah n follow kamu blik =)

Faris Hakkim said...

trimas semua yg sggh dekat blog yg x seberapa ini..

miera farhana said...

done follow #282..hit me back =)
http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-follower-saya.html

iTU AKHiL said...

dtg dr segmen yg sama..
done follow..
kunjungan balas ke blog sedara.
^_^

http://duniabawahtempurung.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

mawar berduri said...

Dari segmen yang sama..saya dah follow awk..sudi follow sy yer..hehe...^_^..

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

Aety TIMsy said...

baru tengok :) thanks yarr