Monday, April 29, 2013

Berwajah Baru

Apa khabar semua, semoga sihat semuanya. Hari ini Faris telah pun decide untuk edit blog Faris ni dan telah pun siap edit blog (Bukan sepenuhnya lagi). Sekarang ni masih lagi tengah tengah pikir apa lagi yang perlu dimasukkan dalam blog ye. Lama jugak tak edit blog ni. Tambahan pulak customize HTML itu pun dah berupdate yang baru. Jadi susahlah sikit nak edit edit ni. Jom kita bandingkan yang mana lebih cool lagi.



Sebelum.....



Header





Copyright



Selepas.....


Header




Copyright




Mintak maaf ah sebab Faris tak dapat nak tunjuk rupa bog sebelum diedit. Nasib baik ada lagi header dan copyright dari tema lama. Entry ni pun tak dirancang. So, pada pandangan anda yang manakah lagi cool setelah tengok gambar tadi? Anda sendiri sahaja yangdapat menentukan. Jadi,.Setakat inilah dulu untuk malam ini. Nak terus sambung mengedit blog sampai puas hati. Eh ! dah post seratus kali dah. Hahahahahaha... 
Assaamulaikum......




4 comments :

Nana Liena said...

cantik juga..suka yang kat bawah tu..hijau menenangkan.. :) backgroudn pun lawa..

SMA said...

nice...
suke hijau..
tapi biru lg suke..hehe

Faris Hakkim said...

@SMAOh yeke..anyway thanks

Faris Hakkim said...

@Nana Lienahehehe..tq tq