Monday, April 8, 2013

Detik Sebelum Habis Exam

Salam,



Tengah buat apa tengah malam ni. Masih belum tidur lagi ke. Yang masih sekolah tu patutnya dah tidur nyenyak dah sekarang. Kan esok hari sekolah. Jangan buat macam Faris ni. Menatang-mentang dah lama habis sekolah. Enak je tidur lambat. Hehehehe. Itu Faris punya kerja la. Jangan cuba nak sibuk ye. Anyways, sejak dua minggu yang lalu ni sebenarnya dah masuk minggu exam. Sebab itu Faris rilek je tidur lewat. Ye la waktu exam kan ada gap dalam dua tiga hari macam tu. Sekarang ni dah masuk minggu yang ketiga dan minggu terakhir exam untuk Faris. Tinggal dua subjek saja lagi. Lepas habis kedua dua subjek itu, maknanya tamat lah jua semester dua di Universiti Teknologi Mara Machang. Semester tiga akan Faris jumpa dalam dua bulan lagi. Hahahaha. Lamanya cuti. Tak sabar pulak tunggu detik. Tahan jer dulu. Dah tinggal beberapa hari saja lagi. By the way, dua subjek yang last itu cuma subjek yang melibatkan penguraan je ada la jugak selit sikit soalan logik. Jadi Faris perlu tahu kaedah nak guna formula dan juga format pengiraan saja. Jadi doakan yang terbaik pada Faris untuk tempuhi exam ni. Semoga Faris dapat pulak result exam yang memuaskan hati. Amin...



Ada sesiapa yang tengok ABPBH tadi. Faris bukak la jugak televisyen nak tengok ABPBH tu. Last last tak tengok pun. Tengah asyik main lappy saja. Hahahaha. Anyway, Tahniah kepada Shaheizy Sam yang telah menjuarai Anugerah Bintang Paling Popular BH 2012. Buat dua kali berturut-turut, beliau telah memenangi gelaran juara tersebut. Tahniah sekali lagi diucapkan.

Okay la, setakat inilah dulu. Faris dah ketandusan idea nak menaip ni. Lain kali pulak ye. Yang dah start menguap dan mengantok tu cepat-cepat la cari bantal anda unutk tidur then light off. Hehehe. Have a nice sleep and have a good day tomorow and Good Night.






2 comments :

Nana Liena said...

goodluck tuk exam tu yea..all the best. ^^ anugerah tu merapu ja nak tgk..huhu.bosan

Haruno Hana 하나 said...

all the best exam! dah nak masuk 4 minggu dah Hana menganggur kat rumah ni.. hehe.. dah habis final :)