Sunday, May 6, 2012

Hari yang Dinantikan

Salam,

Lama dah aku tak bukak ini punya blog. Esok pulak hari penentu di mana keputusan UPU akan dikeluarkan. Dah lama aku tunggu keputusan itu. Dah tak sabar sabar dah nie. Semoga dapat yang aku minat. Dah task ada idea la nak update blog ni. Biasa la unutk orang seperti aku ni. Dah jarang nak update. Tapi itu tak bermaksud yang aku akan berhenti berblog. InsyaAllah la selagi ada minat nak berblog ini.



Banyak benda sebenarnya dah buat sebelum ini. Tapi tak sempat nak update dalam blog. Kalau update pun rasanya dah lapuk. Hahahahaha. Okay la, nak chow dulu... Bubye

2 comments :

♥ siKechekMessy ♥ said...

good luck dik ! insyaallah,
rezeki dekat mana2x je :)

Riz Kim said...

tq2