Monday, May 7, 2012

UPU!!!!

[Salam]



Tepat pada pukul 12 nanti. Keputusan UPU akan dikeluarkan. Sekarang ni baru pukul 8:30. Lamanya nak tunggu. Harap dapat yang terbaeeekkk punya. Kalau tak dapat terpaksa la ambil yang mana yang terbaiiiikkk. Tak kan nak ambil yang tak bagus pulak. Sia-sia la kalau macam itu. Betul atau tidak, terserah pada diri. Kan, kan kan,

Sambil menunggu keputusan UPU ni baik aku update. Hahahahaha, banyak lagi masa lapang ni lebih kurang tiga jam setengah lagi. Hish, nak buat apa tak tau dengan masa yang begitu banyak ini. Lagipun selepas keluar keputusan UPU nak buat apa. Bukan pergi daftar terus pun. Hahahahaha. Kena fikir masak masak dulu sama ada betul ke tidak dengan arah tuju yang akan aku pergi ni.

Hari ini birthday bekas roomate aku. Aku ucap ringkas saja. Sorry kawan, risau sangat dengan keputusan UPU ni. Tambah pula dengan broadband ni slow saja. Semoga panjang umur dan murah rezeki. Dah lapan belas itu, boleh la buat aktiviti lasak kan? Hahahahaha. Buat saja selagi mampu. Hehehehe

Nah, tatap gambar saja. Hahahaha


Maaf lah semua sebab psot lambat. Ingatkan boleh la post terus bila siap saja mencurah idea dalam post ini. Broadband ni buat hal pulak. Kena settlekan dulu. Hahahaha. Seronok je broadband bercanda dengan kite. Layan saja, dah tak boleh nak buat apa.

3 comments :

dwaty said...

wish u gud luck

Maya said...

Awk terlibat kee? HAHA. Good luck ~!! Saya dah lepas :p

Riz Kim said...

thank you...