Wednesday, February 1, 2012

Februari

Hai,Ferbruary
Hari ni dah masuk bulan februari dah. Rasa-rasa nye dah dekat lebih dua bulan dah dekat rumah ni. Tak rasa bosan ke. Tapi bagi aku tak la bosan sangat sebab banyak perkara dah buat walaupun tak begitu menarik. Aku rasa la makin lama makin bosan la. Tapi nak buat macam mana kan. Memang biasa la kalau ada rasa bosan. Kalau sesiapa yang tiada rasa bosan itu. Dia mesti sorang yang sibuk. Hehehehehehehe. Mana la tau kan, semuanya atas diri masing-masing betul tak. :)


Kalau dah bosan sangat-sangat itu cuba la cari cara untuk kurangkan. Takut jadi apa-apa pulak. Nanti ada pula yang susah. Banyak cara untuk kurangkan bosan ni. Cuma kita je yang tak buat kan. Kalau kita rasa bosan masa buat aktiviti yang tidak membosankan sangat. Dah semestintya kita akan menjadi semakin bosan.
Ni gambar yang mungkin boleh la buat anda tergelak sikit. Kalau ade perasaan la. Kalau tak gelak pun takpe. Ini cuma bahan yang boleh kurang bosan je. Walau ape-ape pun. Please be enjoy.


Kenape la agak-agak muka Dia ni kelakar ye. Hampir semua gambar kalau masuk je muka dia. Pasti kelakar. Kahkahkahkahkahkahkah. Jom cuba pulak dengan video ni. Kalau layan gerenti gelak punyer. Hahahahahahahahahahaha


Kertas Warna

No comments :