Sunday, April 8, 2012

SEGMEN NASZ : PROMOSI BLOG



Wah, dah tiga join segmen Nasz. Hehehehehe. Kali ni pulak SEGMEN NASZ : PROMOSI BLOG. Bila mata dah nampak segmen ni. Terus saja nak join. Hahahaha. Seronok jugak join segmen macam ni. Boleh kenal yang baru. Betul tak?

Untuk blogger yang akan singgah dekat sini tambah pulak dengan folllow dan buat promosi lagi untuk blog ini. Saya nak ucap terima kasih banyak la sebab sudi saja nak promote biarpun atas syarat segmen ni kan. Saya pun pun confirm akan buat perkara yang sama jugak untuk anda semua . Tak kira la macam mana sekalipun. Anda cuma perlu tunggu dan lihat saja. Hehehehehe

23 comments :

NasZ said...

thanx sudi join. hehehe.

Riz Kim said...

sma2..

deno said...

selamat bersegmen... jom singgah blog deno nak...? hehe

Riz Kim said...

@deno
jom2...nk pergi blog deno ni...hehe

lyana kamal said...

146 lapor diri. kalau raji jemput ke sini
http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

NasZ said...

senarai group dah kuar. bleh mula promosi blog dalam group masing2. hehehe.

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/maka-bermulalah-promosi-blog.html

sukagelak said...

Hai.. SukaGelak promote blog awak harini.. Jom singgah :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/jom-promosi-blog-kawan-kawan-day-1.html

keli menari said...

done follow !
saya promote awak kat sini !
http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/promosi-blog.html

Mujuza Collections said...

follow n bw sini :)

Masz Sidek said...

BW dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

LoveJean said...

dtg dri segmen sama....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/time-untuk-promosi-blog-dari-segmen-abg.html

icumm said...

icumm dah BW sini...sila la dtg blog icumm..dah promote blog kamu...sila tgk..minta maaf kalu cara mmpromosi blog kamu tidak disenangi ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/2012/04/promote-promosi-blog-kengkawan.html

MawardiYunus said...

singgah dr segmen yg sama :)

Pecinta pink^^ said...

jmput ke blog sy..blog anda di promosi di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/jom-terjah-blog-mereka.html maesh:)

Schu haDa said...

slm..singgah sini :)

Cik Adieb said...

Dari segmen yg sama :D

lyana kamal said...

TAG
http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/group-promosi-blog-by-nasz.html

rAIHan said...

promote blog awak.

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/promosi-geng-blog.html

farhanamasdo said...

segmen sama . follow here . jom datang sini
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

farhanamasdo said...

segmen sama . follow here . jom datang sini
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

Miera MasTriXia said...

hye..miera follow sini.. jemput ke blog dan jadi follower k.. :))

http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/bermulalah-sesi-promosi-blog.html

Nur Fazrina Hadi said...

haii BW sini :) mari sama2 promosi blog hehhe

http://sayabudakcinonettt.blogspot.com/2012/04/segmen-nazs-promosi-blog.html

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking dari segmen segmen-nasz-promosi-blog..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html